Se spala pulpele, se sterg si se condimenteaza. Se storc 2 fructe. Se amesteca sucul cu 2 linguri de vin si se pun pulpele in acest amestec pentru 2 o
Se spala pulpele, se sterg si se condimenteaza. Se storc 2 fructe. Se amesteca sucul cu 2 linguri de vin si se pun pulpele in acest amestec pentru 2 ore. Se incinge cuptorul la 200 grade. Carnea se scoate din marinata si se aseaza in tava unsa cu ulei. Se coace circa 40 min. Se curata si se toaca ceapa, prazul se taie rondele. Ambele se calesc in unt si se condimenteaza. Se adauga sucul si vinul ramas de la marinata. Se fierb 10-12 min. Se taie felii un grapefruit si se adauga la legume impreuna cu gemul.
Pulpele de pui se servesc alaturi de acest sos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa