Pulpele de pui cu lamai este o friptură pentru leneşi cu un gust deosebit de fresh. Şi am servit totul cu o garnitură de orez şi nişte harbuz murat (home made de la tata).
Pulpele de pui cu lamai este o friptură pentru leneşi cu un gust deosebit de fresh. Şi am servit totul cu o garnitură de orez şi nişte harbuz murat (home made de la tata). Am pus pulpele de pui într-un vas termorezistent, am pus condimentele, cele 3 felii de lămâie şi am stropit totul cu ulei de măsline şi o căniţă de apă. Am dat totul la cuptor pentru vreo 50 minute, până s-au rumenit frumos.
Pulpele de pui la cuptor cu lamai se servesc calde.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Exista multe variante pentru obtinerea acestei paste. Se poate prepara si cu gogosar in loc de ardei Kapia, sau, se pot...
Pasta de ardei iute cu ardei kapia si rosiiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj