Pulpele de pui cu lamai este o friptură pentru leneşi cu un gust deosebit de fresh. Şi am servit totul cu o garnitură de orez şi nişte harbuz murat (home made de la tata).
Pulpele de pui cu lamai este o friptură pentru leneşi cu un gust deosebit de fresh. Şi am servit totul cu o garnitură de orez şi nişte harbuz murat (home made de la tata). Am pus pulpele de pui într-un vas termorezistent, am pus condimentele, cele 3 felii de lămâie şi am stropit totul cu ulei de măsline şi o căniţă de apă. Am dat totul la cuptor pentru vreo 50 minute, până s-au rumenit frumos.
Pulpele de pui la cuptor cu lamai se servesc calde.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura