Pulpe de pui cu morcovi si ciuperci

Ciupercile, morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie cubulete. Pulpele se spala si se usuca cu un prosop de hartie dupa care se condimenteaza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 pulpe de pui
  • 500 gr ciuperci
  • 6-7 morcovi
  • 2 cepe
  • 250 ml vin alb
  • piper mozaic din rasnita Kotanyi
  • o leg patrunjel
  • boia dulce
  • 2 lg ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • sare

Mod de preparare

Ciupercile, morcovii si ceapa se curata, se spala si se taie cubulete. Pulpele se spala si se usuca cu un prosop de hartie dupa care se condimenteaza cu sare, piper mozaic si boia dulce.

Intr-o cratita se pune uleiul de masline si se caleste ceapa timp de 5 min. Peste ea se adauga pulpele si morcovii si se mai tin inca 5 min. Adaugam vinul si ciupercile care intre timp au fost fierte in apa cu sare.Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe la foc potrivit timp de 10 minute. Adaugam usturoiul taiat feliute si punem totul intr-o forma de graten. Introducem la cuptor pentru 15-20 minute pana ce pulpele sunt bine patrunse si rumenite frumos.

Se presara cu patrunjel tocat fin.


Se serveste cu salata de varza alba.

Alte retete recomandate:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...