Se scoate pielea de pe pulpa, pulpele se taie in doua si in fiecare bucata se infige cate un cuisor. Bucatile de carne se rumenesc in unt, se sting cu
Se scoate pielea de pe pulpa, pulpele se taie in doua si in fiecare bucata se infige cate un cuisor. Bucatile de carne se rumenesc in unt, se sting cu atata amestec de suc de portocale si lamai ca sa le acopere. Se calesc sub capac. Cand sunt aproape gata, se adauga compotul de piersici si coniacul. Se mai tine cateva minute la foc iute ca sosul sa se inchege.
Se servesc cu garnitura de orez calit cu stafide.
Alte retete mancare recomandate
Supa pui
Salata pui
Ficatei pui
Una dintre cele mai gustoase combinații este cea dintre căpșuni și ciocolată albă, iar acest chec este o bunătate, cu...
Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromatPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura