Pulpele de pui se spala si se sterg cu un servetel de bucatarie. Intr-un castron se amesteca boiaua, sarea, piperul, chimenul si zaharul. Se ung pulpe
Pulpele de pui se spala si se sterg cu un servetel de bucatarie. Intr-un castron se amesteca boiaua, sarea, piperul, chimenul si zaharul. Se ung pulpele bine pe toate partile cu acest amestec si se aseaza intr-o tava unsa cu grasime. Se pun la cuptor si se intorc din cind in cind, sa nu se arda. Gemul de portocale se amesteca cu mustarul si se pune intr-un castronas.
Pulpele de pui se servesc cu sos si cu ghiveci.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa