Pulpe de pui cu sos de mustar

Pulpele de pui se spala si se sterg cu un servetel de bucatarie. Intr-un castron se amesteca boiaua, sarea, piperul, chimenul si zaharul. Se ung pulpe

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 pulpe mai mici de pui
  • 4 lingurite boia de ardei dulce
  • o lingurita piper
  • sare
  • o lingurita chimen
  • o lingurita zahar
  • 150 g gem de portocale
  • 4 linguri mustar de Dijon

Mod de preparare

Pulpele de pui se spala si se sterg cu un servetel de bucatarie. Intr-un castron se amesteca boiaua, sarea, piperul, chimenul si zaharul. Se ung pulpele bine pe toate partile cu acest amestec si se aseaza intr-o tava unsa cu grasime. Se pun la cuptor si se intorc din cind in cind, sa nu se arda. Gemul de portocale se amesteca cu mustarul si se pune intr-un castronas.
Pulpele de pui se servesc cu sos si cu ghiveci.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!