Pulpe de pui in saramura

Pulpele de pui in saramura sunt delicioase. Daca serviti puiul in saramura cu piure de cartofi sau mamaliga rezultatul va fi o mancare cu carne extraordinara.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 copanele de pui
  • 2-3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • 1 ardei iute
  • sare
  • piper
  • boia.

Mod de preparare

Pulpele de pui in saramura sunt delicioase. Daca serviti puiul in saramura cu piure de cartofi sau mamaliga rezultatul va fi o mancare cu carne extraordinara. Carnea se pala, se cresteaza din loc in loc, cu un cutit si se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei. Se frige apoi pe grill sau pe gratar.
Saramura:
Intr-un vas, se pune o cana cu apa, apoi se adauga usturoiul taiat felii subtiri, ardeiul taiat rondele, cateva boabe de piper, sare, patrunjel tocat si boia iute. Se pune vasul pe foc si se lasa sa fiarba 5-6 minute, sa se elibereze toate aromele.
Carnea fripta se pune imediat in saramura fierbinte.


Pulpele de pui in saramura se serveste alaturi de mamaliguta calda.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
Pentru preparare ar fi util un grill Calve de la kitchenshop.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sfenj (gogosi marocane)

Sfenj (gogosi marocane)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca