Pulpele de pui se sareaza, se presara cu oregano si rozmarin, se marineaza o jumatate de ora, se rumenesc pe ambele parti, se trec intr-un vas termore
Pulpele de pui se sareaza, se presara cu oregano si rozmarin, se marineaza o jumatate de ora, se rumenesc pe ambele parti, se trec intr-un vas termorezistent.
Ciupercile curatate si taiate lamele se calesc in uleiul ramas, se adauga sare, piper, patrunjel taiat marunt si la sfarsit, pasta de rosii.
Ciupercile cu rosii se sting cu 100 – 150 ml apa calda, se da un clocot, sosul se toarna peste pulpe. Se acopera vasul termorezistent si se da la cuptorul incalzit dinainte, la foc mijlociu.
Cand ciupercile se inmoaie, se presara pe ele cascaval ras si se las afara capac pana se rumeneste cascavalul.
Alte
Ciuperci umplute
Pui cu ciuperci
Ardei umpluti
Tot vazand pufoseniile voastre, uite ca m-ati starnit si pe mine, asa ca am pus mana sa-mi fac. Nu stiu de ce am asteptat...
Cornuri cu ciocolataDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata