Pulpe de pui pane cu ceapa

Ceapa se curata, una se razuieste, celelalte doua se taie in rondele. Ceapa rasa se amesteca cu patrunjelul verde tocat marunt, ulei,zeama de lamaie,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe superioare
  • 4 pulpe inferioare
  • 3 cepe
  • O legatura de patrunjel verde
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • Putina faina
  • Oua
  • Pesmet
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Ceapa se curata, una se razuieste, celelalte doua se taie in rondele. Ceapa rasa se amesteca cu patrunjelul verde tocat marunt, ulei,zeama de lamaie, piper si sare. Cu aceasta compozitie se freaca pulpele si se lasa la macerat cel putin doua ore. Apoi se dau prin faina, ou si pesmet.

Rondelele de ceapa se presara cu faina si se prajesc sa fie crocante.

Truc: Se servesc cu salata si pireu de cartofi.

Alte retete cu pui recomandate

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa