Pulpe de pui umplute cu orez

Calim, in lingura de ulei, carnea tocata, condimentam, apoi adaugam orezul care trebuie tinut 10 min.in apa clocotita. Scurgem bine orezul, apoi amest

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui (dezosate)
  • 1 cana orez(250gr)
  • 200gr.carne tocata de vitel
  • 1 lingura ulei masline
  • condimente
  • piper negru
  • putina scortisoara
  • nucsoara

Mod de preparare

Calim, in lingura de ulei, carnea tocata, condimentam, apoi adaugam orezul care trebuie tinut 10 min.in apa clocotita.

Scurgem bine orezul, apoi amestecam cu carnea tocata, punem in continuare sare dupa gust.

Pegatim si pulpele de pui, condimentam.

Luam o foile de aluminium, asezam pulpa de pui condimentata, sarata, cu pielita in jos si punem 3 linguri de compozitie pe fiecare, impachetam ermetic, apoi totul merge la cuptor pentru 35 min.
Pofta buna!

Reteta Pulpe de pui umplute cu orez a fost propusa de rym pe forum culinar.ro

Alte retete cu pui gasiti aici:

Chicken Piccata,

Pui cu sunca si ciuperci,

Pui marocan

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Sos Pesto cu nuci si arahide

Sosul Pesto este foarte raspandit si cunoscut. Provine din Italia, dar se gaseste si la noi in aproape toate magazinele....

Sos Pesto cu nuci si arahide
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii