Pulpe si piept de pui pane

Pentru pulpe si piept de pui pane carnea se curata, se spala, se portioneaza si se bate cu ciocanul pentru snitele. Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • pui fara os - 700 g
  • faina - 100 g
  • oua - 2 bucati
  • pesmet - 150 g
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru pulpe si piept de pui pane carnea se curata, se spala, se portioneaza si se bate cu ciocanul pentru snitele. Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut in care s-a adaugat sare, piper, pesmet si se prajesc in ulei incins.

Pulpele si pieptul de pui pane se servesc calde, cu diferite garnituri.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...