Quiche mexican

Se amesteca toate ingredientele pentru blat cu ajutorul robotului de bucatatrie si se lasa 10 min sa se odihneasca. Se intinde in tava tapetata cu har

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat: 260 g faina
  • 125 g quark
  • 7 linguri lapte
  • sare
  • 5 linguri ulei
  • un ou
  • Deasupra: o ceapa mare
  • 2 capatani usturoi
  • un ardei gras
  • 500 g carne tocata
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri sos tomate
  • sare
  • piper alb si negru
  • un ardei rosu iute (optional)
  • 3 rosii mari
  • 120 g porumb
  • 150 g smantana
  • 4 oua

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pentru blat cu ajutorul robotului de bucatatrie si se lasa 10 min sa se odihneasca. Se intinde in tava tapetata cu hartie de copt 2/3 din aluat si se inteapa cu furculita. Carnea tocata se pune la calit cu uleiul apoi se scoate pe o hartie absorbanta. Se unge blatul cu sosul tomat si se pune 5 min la cuptor. Ardeii se taie fasii, ceapa si usturoiul se toaca marunt, rosiile se taie felii iar porumbul se pune la scurs. Peste blat se aseaza carnea tocata, condimentele, ardeiul, ceapa, usturoiul, porumbul si citeva frunze de patrunjel. Se amesteca smantana cu ouale si se condimenteaza dupa gust. Se toarna peste quiche. Restul aluatului se taie fasii potrivite si se aranjeaza peste tarta ca un gratar. Se coace 45-50 min la foc potrivit. Se serveste calda sau rece.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Orez cu sofran

Risotto allo zafferano ... un preparat tipic zonei Lombardia (Italia) ... pe cat de simplu pe atit de indragit datorita...

Orez cu sofran
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca