Muschiul de porc, fasonat, se taie in felii transversale de aprox. 3 cm grosime. Se sareaza si condimenteaza. Feliile se tavalesc alternativ prin f
Muschiul de porc, fasonat, se taie in felii transversale de aprox. 3 cm grosime.
Se sareaza si condimenteaza.
Feliile se tavalesc alternativ prin faina si ou pana ce se formeaza o coaja consistenta.
Se pun la prajit intr-un ceaun cu ulei la temperatura mica (aprox 120 grade), timp de 60 min. Apoi se muta in ulei bine incins pt a se rumeni. Se scurg pe hartie de filtru.
Se servesc cu legume gratinate
Asta-i altă provocare! De când am văzut la Timea, savuroasa vărzică,...
Varză murată cu legume la MulticookerPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura