Rabdari prajite - specialitate Japonia

Muschiul de porc, fasonat, se taie in felii transversale de aprox. 3 cm grosime. Se sareaza si condimenteaza. Feliile se tavalesc alternativ prin f

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • muschi de porc
  • ou
  • faina
  • sare
  • condimente

Mod de preparare

Muschiul de porc, fasonat, se taie in felii transversale de aprox. 3 cm grosime.

Se sareaza si condimenteaza.

Feliile se tavalesc alternativ prin faina si ou pana ce se formeaza o coaja consistenta.

Se pun la prajit intr-un ceaun cu ulei la temperatura mica (aprox 120 grade), timp de 60 min. Apoi se muta in ulei bine incins pt a se rumeni. Se scurg pe hartie de filtru.


Se servesc cu legume gratinate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...