Rabdari prajite - specialitate Japonia

Muschiul de porc, fasonat, se taie in felii transversale de aprox. 3 cm grosime. Se sareaza si condimenteaza. Feliile se tavalesc alternativ prin f

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • muschi de porc
  • ou
  • faina
  • sare
  • condimente

Mod de preparare

Muschiul de porc, fasonat, se taie in felii transversale de aprox. 3 cm grosime.

Se sareaza si condimenteaza.

Feliile se tavalesc alternativ prin faina si ou pana ce se formeaza o coaja consistenta.

Se pun la prajit intr-un ceaun cu ulei la temperatura mica (aprox 120 grade), timp de 60 min. Apoi se muta in ulei bine incins pt a se rumeni. Se scurg pe hartie de filtru.


Se servesc cu legume gratinate

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!