Rasol de vita si legume

Aceasta mancare cu carne de vita si legume este foarte gustoasa. Reteta o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu carne sau mancaruri cu legume.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rasol de vita
  • 1 ceapa
  • 2 ardei rosii
  • 2 ardei verzi
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 250 gr mazare
  • 50 ml ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Aceasta mancare cu carne de vita si legume este foarte gustoasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne se pune rasolul la fiert, impreuna cu ceapa. Se curata apoi carnea de pe os, se taie cubulete si se pune din nou la fiert, impreuna cu morcovul, telina si ardeiul gras, tocate marunt toate. Dupa 20 de minute, se adauga mazarea si se potriveste de sare si piper.


Rasolul se serveste cu legumele fierte, stropite cu ulei de masline.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Flatbread cu branzeturi si rosii

Adică o pâine plată, cu roșii și brânzeturi, un fel de pizza Margherita! ;) Deja am preparat-o a doua oară,...

Flatbread cu branzeturi si rosii
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca