Rasol simplu si delicios de pasare si legume

Pentru rasol simplu si delicios de pasare si legume se alege o gaina mare si frumoasa, se curata, se spala si se pune la fiert in apa clocotita.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 gaina
  • zarzavat de supa
  • 1 ceapa
  • 1 radacina hrean sau 1 capatina de usturoi
  • sare

Mod de preparare

Pentru rasol simplu si delicios de pasare si legume se alege o gaina mare si frumoasa, se curata, se spala si se pune la fiert in apa clocotita. Se ia spuma, apoi se adauga zarzavatul, ceapa si sarea. Gaina fierbe cca 2 ore, daca este batrina. Cand este fiarta, se scoate din supa, se lasa sa se racoreasca, se taie in bucati si se aseaza pe o farfurie. Se garniseste cu rondele de morcov si telina.


Se serveste cu sos de hrean, de smantana sau mujdei de usturoi.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...