Rata salbatica pe pat de varza

Ungem rata salbatica curatata si taiata in bucati cu amestecul de ulei si mustar. O frecam cu condimentele amestecate si o punem la frigider 3-4 zile.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 rata salbatica
  • 1 kg varza acra
  • 1
  • 5 kg cartofi
  • felii de slanina
  • sare
  • piper
  • delicat
  • maghiran
  • cimbru
  • Pentru sos:
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri mustar

Mod de preparare

Ungem rata salbatica curatata si taiata in bucati cu amestecul de ulei si mustar. O frecam cu condimentele amestecate si o punem la frigider 3-4 zile.

Pozitionam feliile de varza acra intr-o tava unsa si o captusim cu cartofii taiati rondele.

Punem deasupra carnea si o acoperim cu felii se slanina. Acoperim totul cu folie.

Prajim pana cand carnea devine moale. Apoi indepartam folia si prajim carnea pana e gata.
Pofta buna!

Alte retete culinare

recomandate:

Salata cu porumb bonduelle

Salata orientala cu pui

Salata frantuzeasca

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Creier pane

Am facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste

Creier pane
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa