Ungem rata salbatica curatata si taiata in bucati cu amestecul de ulei si mustar. O frecam cu condimentele amestecate si o punem la frigider 3-4 zile.
Ungem rata salbatica curatata si taiata in bucati cu amestecul de ulei si mustar. O frecam cu condimentele amestecate si o punem la frigider 3-4 zile.
Pozitionam feliile de varza acra intr-o tava unsa si o captusim cu cartofii taiati rondele.
Punem deasupra carnea si o acoperim cu felii se slanina. Acoperim totul cu folie.
Prajim pana cand carnea devine moale. Apoi indepartam folia si prajim carnea pana e gata.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Salata cu porumb bonduelle
Salata orientala cu pui
Salata frantuzeasca
A venit primăvara și ”este liber” la trufandale și la bunătăți culinare, în acord cu rigorile...
Mancare de spanac, cu leurda si orezOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj