Rinichii se curata de grasime, se taie pe lung si se oparesc cu apa clocotita. Se lasa pentru o jumatate de ora in apa rece, dupa care se pun intregi
Rinichii se curata de grasime, se taie pe lung si se oparesc cu apa clocotita. Se lasa pentru o jumatate de ora in apa rece, dupa care se pun intregi intr-o tava cu unt si zarzavat de supa curatat si spalat. Se acopera cu apa calda si se tine tava in cuptor o ora. Din cand in cand se intorc rinichii si se stropesc cu sosul din tava. Se scot pe o farfurie, sosul se mai scade dupa ce s-a adaugat sare, piper macinat si vin alb, apoi se rastoarna peste rinichi si garnitura de legume sote.
Se servesc fierbinti.
Alte retete culinare:
Dovlecei cu carne
Mancare de fasole boabe
Ardei umpluti
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa