Rinichi sote cu legume

Se sectioneaza rinichi si se elimina centrul de culoare alba. Se taie in 8 parti relativ egale si se pun intrun bol cu apa cu sare si otet (15 min).Se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 bucati rinichi de porc
  • 4 bucati ceapa
  • ciuperci(o cutie 3-400g ciuperci taiate)
  • 1 bucata morcov
  • o legatura patrunjel
  • cca 200 ml ulei vegetal
  • condiment mixt
  • 100 ml vin alb dulce

Mod de preparare

Se sectioneaza rinichi si se elimina centrul de culoare alba. Se taie in 8 parti relativ egale si se pun intrun bol cu apa cu sare si otet (15 min).Se pune uleiul la foc mediu intro tigaie adanca de sosuri, se pun rinichi cu 100 ml vim alb si 100ml apa, ceapa taiata rondele mari, morcovul dat prin razatoare mare si ciupercile. Se adauga condiment dupa gust. Se lasa la foc mediu, cu capacul pus, pana se evapora apa si vinul apoi se lasa pana la rumenirea rinichilor si legumelor.Cand s-au rumenit se scot pe platou cu paleta si se adauga din sosul care ramane in tigaie dupa preferinta. Se presara patrunjel tocat marunt .
Se serveste cu garnitura de orez natur si cu salata verde

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...