Se sectioneaza rinichi si se elimina centrul de culoare alba. Se taie in 8 parti relativ egale si se pun intrun bol cu apa cu sare si otet (15 min).Se
Se sectioneaza rinichi si se elimina centrul de culoare alba. Se taie in 8 parti relativ egale si se pun intrun bol cu apa cu sare si otet (15 min).Se pune uleiul la foc mediu intro tigaie adanca de sosuri, se pun rinichi cu 100 ml vim alb si 100ml apa, ceapa taiata rondele mari, morcovul dat prin razatoare mare si ciupercile. Se adauga condiment dupa gust. Se lasa la foc mediu, cu capacul pus, pana se evapora apa si vinul apoi se lasa pana la rumenirea rinichilor si legumelor.Cand s-au rumenit se scot pe platou cu paleta si se adauga din sosul care ramane in tigaie dupa preferinta. Se presara patrunjel tocat marunt .
Se serveste cu garnitura de orez natur si cu salata verde
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj