Se fierbe orezul in apa clocotita cu sare, se scurge si se spala. Taiati carnea cubulete si caliti-o impreuna cu doua cepe tocate marunt. Se mai picur
Se fierbe orezul in apa clocotita cu sare, se scurge si se spala. Taiati carnea cubulete si caliti-o impreuna cu doua cepe tocate marunt. Se mai picura apa din cand in cand peste ele pentru a se patrunde carnea dar nu pentru a se fierbe. Cealalta ceapa se amesteca cu orezul. cu mirodeniile , oul, sarea, mustarul si carnea tocata. Intr-o tava de teflon de preferat rotunda se aseaza un strat de carne tocata, se fac cuiburi unde se pune carnea prajita cu ceapa si se acopera cu alt strat de carne tocata. Se contureaza deasupra cu cutitul marginile romburilor si se baga la cuptor cca 45 min.
Se serveste rece pusa la aperitiv sau calda pe post de friptura cu diverse garnituri. Este foarte aspectoasa si putin crocanta. Merita efortul.
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa