Se fierbe orezul in apa clocotita cu sare, se scurge si se spala. Taiati carnea cubulete si caliti-o impreuna cu doua cepe tocate marunt. Se mai picur
Se fierbe orezul in apa clocotita cu sare, se scurge si se spala. Taiati carnea cubulete si caliti-o impreuna cu doua cepe tocate marunt. Se mai picura apa din cand in cand peste ele pentru a se patrunde carnea dar nu pentru a se fierbe. Cealalta ceapa se amesteca cu orezul. cu mirodeniile , oul, sarea, mustarul si carnea tocata. Intr-o tava de teflon de preferat rotunda se aseaza un strat de carne tocata, se fac cuiburi unde se pune carnea prajita cu ceapa si se acopera cu alt strat de carne tocata. Se contureaza deasupra cu cutitul marginile romburilor si se baga la cuptor cca 45 min.
Se serveste rece pusa la aperitiv sau calda pe post de friptura cu diverse garnituri. Este foarte aspectoasa si putin crocanta. Merita efortul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa