Rulada cu sunca

Se bate carnea putin, se presara sare, piper si se unge cu mustar. Pe fiecare bucata de carne se pune cite o felie de gogosar murat, una de sunca si u

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cotlete de porc
  • 2 felii mari de gogosar murat
  • 2 felii de cascaval moale
  • o lingura de mustar
  • sare
  • piper
  • 2 felii de sunca
  • ulei

Mod de preparare

Se bate carnea putin, se presara sare, piper si se unge cu mustar. Pe fiecare bucata de carne se pune cite o felie de gogosar murat, una de sunca si una de cascaval. Se ruleaza si se prinde cu cite o scobitoare. Se prajesc rulourile in ulei.
Se serveste cu cartofi cu usturoi la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...