Rulada de carne

- Feliile de piine se inmoaie in lapte si apoi se storc bine - ceapa se taie marunt de tot, usturoiul se da prin presa de usturoi - se toaca marunt pa

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne macinata de porc si vita (jumatate de kg din fiecare)
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel
  • marar
  • 4 oua fierte
  • sundried tomatoes
  • 2 felii de piine si putin lapte
  • putin ketchup
  • 1 ou (nefiert)
  • sare
  • piper

Mod de preparare

- Feliile de piine se inmoaie in lapte si apoi se storc bine

- ceapa se taie marunt de tot, usturoiul se da prin presa de usturoi

- se toaca marunt patrunjelul, mararul si citeva bucati de sundried tomatoes (dau o aroma deosebita ruladei)

Se adauga toate carnii macinate, impreuna cu ketchup, oul crud, sare si piper.

Se amesteca bine, dupa care se ia putina carne si se pune pe fundul vasului care va merge in cuptor. Peste acest strat se aseaza frumos ouale fierte.

Se completeaza cu restul de carne, imbracind ouale si dind forma de rulada (cred ca arata mai mult a chec)

Se pune in cuptorul preincalzit la 190°C si se coace cit este nevoie. Cred ca la mine a stat o ora si ceva.

Reteta propusa de Cassia
Este foarte buna ca si aperitiv rece

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide