Rulada de carne de vita cu gorgonzola

Consistenta cremoasa si aroma inconfundabila recomanda gorgonzola IGOR ca fiind o branza ideala pentru aceasta reteta de rulada de carne de vita.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de carne de vita
  • 4 felii de Speck sau bacon
  • 150g gorgonzola dolce IGOR
  • Unt
  • Vin alb

Mod de preparare

Pe fiecare felie de carne de vita puneti cate o felie de speck/bacon si cate o felie de gorgonzola. Rulati si prindeti cu o scobitoare fiecare felie.

Topiti untul intr-o tigaie si prajiti rulourile pana devin aurii.

Adaugati vinul si mai lasati pe foc cateva minute.

Serviti cald alaturi de un vin alb.


Consistenta  cremoasa  si aroma inconfundabila recomanda gorgonzola IGOR ca fiind o branza ideala pentru a fi servita impreuna cu preparate rafinate.

Gorgonzola Dolce Cremoso se potriveste perfect in retetele de aperitive, ca desert sau servita ca atare, impreuna cu paine sau biscuiti crocanti. Vinurile recomandate pentru a fi servite alaturi de acest sortiment de gorgonzola sunt cele albe.

Toate produsele Gorgonzola IGOR sunt recunoscute de maestrii bucatari din intreaga lume, fiind apreciate in combinatii cu legume, paste, risotto, pizza, fripturi de vita si pui.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...