Rulada de curcan cu brinza

Carnea se spala si se sterge apoi se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. Simburii de pin se rumenesc intr-o tigaie fara ulei apoi se toaca

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg piept de curcan
  • sare
  • piper
  • 3 linguri simburi de pin
  • 2 catei usturoi
  • 200 g brinza feta
  • coaja de la o lamiie
  • cimbru
  • patrunjel
  • un fir busuioc si unul tarhon

Mod de preparare

Carnea se spala si se sterge apoi se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. Simburii de pin se rumenesc intr-o tigaie fara ulei apoi se toaca marunt. Usturoiul se curata si se taie. Se amesteca brinza rasa cu usturoiul si semintele de pin, coaja de lamiie, verdeata tocata. Se intinde compozitia pe carne, se ruleaza si se leaga cu ata de bucatarie. Se inveleste in folie de aluminiu si se coace 50 min. Se lasa 10 min sa se odihneasca, se scoate folia si carnea se taie felii.
Se serveste alaturi de salata de rosii si cartofi cu rozmarin.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sarmale in foi de varza acra - reteta clasica

Sarmalele reprezintă felul de mâncare adorat cel mai mult de români, în special de sărbători, iar eu de...

Sarmale in foi de varza acra - reteta clasica
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca