Carnea se spala si se sterge apoi se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. Simburii de pin se rumenesc intr-o tigaie fara ulei apoi se toaca
Carnea se spala si se sterge apoi se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. Simburii de pin se rumenesc intr-o tigaie fara ulei apoi se toaca marunt. Usturoiul se curata si se taie. Se amesteca brinza rasa cu usturoiul si semintele de pin, coaja de lamiie, verdeata tocata. Se intinde compozitia pe carne, se ruleaza si se leaga cu ata de bucatarie. Se inveleste in folie de aluminiu si se coace 50 min. Se lasa 10 min sa se odihneasca, se scoate folia si carnea se taie felii.
Se serveste alaturi de salata de rosii si cartofi cu rozmarin.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa