Rulada din muschi de vita

Se curata spanacul, se opareste citeva minute carnea tocata de vita si de porc se amesteca cu piinea muiata in lapte. Apoi se adauga usturoiul pisat,

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 g muschi de vita
  • 400 ml vin alb
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper; pentru umplutura: 100 g carne tocata de vita
  • 100 g carne tocata de porc
  • 500 g spanac
  • 500 ml lapte
  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 2 catei de usturoi
  • 2 felii de paine
  • un ou si un galbenus
  • o lingura parmezan ras
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Se curata spanacul, se opareste citeva minute carnea tocata de vita si de porc se amesteca cu piinea muiata in lapte. Apoi se adauga usturoiul pisat, un ou si un galbenus, patrunjel tocat, sare si piper. Carnea se condimenteaza. Morcovii si dovleceii se curata si se taie felii subtiri. Se pun la fiert 5 minute in apa sarata. Pe muschiul de vita se asaza spanacul oparit si scurs, carnea tocata, feliile de morcovi si dovlecei fierte si scurse si se presara cu parmezan ras. Se ruleaza stringind bine de tot, astfel incit sa se obtina un cilindru de grosime regulata. Se leaga. Se asaza rulada intr-o tava cu ulei si se pune la cuptor 50 min. Se umezeste din cind in cind cu apa si vin.
Se serveste calda cu garnitura de legume fierte

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti cu orez si legume la CrockPot - reteta video

O mancare de post, vegetariana, perfecta pentru zilele calde de vara :) 

Ardei umpluti cu orez si legume la CrockPot - reteta video
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca