Se curata spanacul, se opareste citeva minute carnea tocata de vita si de porc se amesteca cu piinea muiata in lapte. Apoi se adauga usturoiul pisat,
Se curata spanacul, se opareste citeva minute carnea tocata de vita si de porc se amesteca cu piinea muiata in lapte. Apoi se adauga usturoiul pisat, un ou si un galbenus, patrunjel tocat, sare si piper. Carnea se condimenteaza. Morcovii si dovleceii se curata si se taie felii subtiri. Se pun la fiert 5 minute in apa sarata. Pe muschiul de vita se asaza spanacul oparit si scurs, carnea tocata, feliile de morcovi si dovlecei fierte si scurse si se presara cu parmezan ras. Se ruleaza stringind bine de tot, astfel incit sa se obtina un cilindru de grosime regulata. Se leaga. Se asaza rulada intr-o tava cu ulei si se pune la cuptor 50 min. Se umezeste din cind in cind cu apa si vin.
Se serveste calda cu garnitura de legume fierte
O mancare de post, vegetariana, perfecta pentru zilele calde de vara :)
Ardei umpluti cu orez si legume la CrockPot - reteta videoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj