Rulade de porc

Feliile de carne, se bat, se sareaza si se pipereaza pe ambele parti. Pe partea interioara, se unge felia de carne cu un strat subtire de mustar. Pest

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii carne de porc(snitele)
  • 6-8 felii de bacon afumat-taiat foarte subtire
  • 1-2 morcovi
  • 2-3 linguri creme fraîche (sau smîntîna mai groasa si acrisoara putin)
  • 100 ml vin alb
  • 250 ml supa de legume
  • ulei de susan(merge si floarea soarelui)
  • patrunjel
  • salvie
  • sare si piper

Mod de preparare

Feliile de carne, se bat, se sareaza si se pipereaza pe ambele parti. Pe partea interioara, se unge felia de carne cu un strat subtire de mustar. Peste mustar se aseaza feliile de bacon. Morcovii se curata si se taie bastonase si se aseaza peste bacon. Se mai pune o frunza de patrunjel si una de salvie, se ruleaza si se închide cu ac pentru rulada (merge si cu un scobitor). Ruladele, se rumenesc într-o tigaie, în putin ulei de susan. Pentru gust, se poate adauga în tigaie, 2-3 catei de usturoi, o ceapa mica si ceva verdeata. Cînd sînt rumenite ruladele, se sting cu vin se lasa acoperite la foc rapid sa scada vinul. Se mai sting o data cu supa de legume si se mai lasa aproximativ 10 minute la fiert. Se scot ruladele afara din tigaie, se pastreaza la cald. La fondul ramas în tigaie se adauga 2-3 linguri mari de creme fraîche(smîntîna groasa) si se amesteca bine, la foc mic, timp de un minut.
Se servesc cu cartofi natur si sos.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute in aluat de bere

Inspiratie principala: Gaby (http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-in-aluat-de-bere-37850.html)

Chiftelute in aluat de bere
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca