Ruladele se condimenteaza apoi se ung cu mustar. Taiati pe din 2 feliile de sunca, ungeti-le cu brinza, puneti 2-3 frunzulite de busuioc pe fiecare ap
Ruladele se condimenteaza apoi se ung cu mustar. Taiati pe din 2 feliile de sunca, ungeti-le cu brinza, puneti 2-3 frunzulite de busuioc pe fiecare apoi asezati-le pe amindoua, una peste cealalta pe ruladele de vitel. Rulati si apoi fixati carnea cu scobitori. Se prajesc ruladele in ulei, in tigaie cu capac. Se adauga supa instant si vinul si se lasa sa fiarba 25-30 min, la foc mic. Rosiile se decojesc si se taie in sferturi. Se adauga in tigaie cu 10 min inainte de a fi gata carnea.
Se servesc ruladele cu rosiile si cu garnitura de taitei lati.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa