Rulouri de pui cu carnati

Usturoiul se piseaza, apoi se amesteca cu patrunjel verde tocat si rozmarin. Se adauga cateva linguri cu ulei de masline si se omogenizeaza. Pieptul d

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 2 carnati
  • usturoi
  • patrunjel
  • rozmarin
  • sare

Mod de preparare

Usturoiul se piseaza, apoi se amesteca cu patrunjel verde tocat si rozmarin. Se adauga cateva linguri cu ulei de masline si se omogenizeaza. Pieptul de pui se taie felii, se acopera cu folie alimentara si se bat putin cu ciocanul de snitele. Se sareaza si se pipereaza. Pe fiecare bucata de piept se aseaza 2 bucati de carnat si se ruleaza cat mai strans. Rulourile obtinute se aseaza intr-un vas termorezistent si se ung cu sosul de usturoi. Se toarna deasupra putina apa si putin ulei si se da la cuptor pana se rumenesc rulourile.


Se servesc calde, cu mamaliguta.

Alte retete recomandate:

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...