Rulouri de pui cu spanac si susan

Rulourile de pui cu spanac si susan este o reteta simpla si eleganta. La baza retetei sta pieptul de pui. Restul ingredientelor folosite pentru acest aperitiv sunt: spanac, susan, pesmet, vin, alb, ou.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 bucati file de piept de pui
  • 100 ml vin alb
  • 500 g spanac
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri susan
  • 1 ou
  • 2-3 linguri pesmet

Mod de preparare

Rulourile de pui cu spanac pot fi un aperitiv pentru meniul de week-end sau de sarbatoare. Bucatile de pui se pipereaza, se sareaza, iar in mijlocul fiecarei bucati se pune o lingurita de spanac gata fiert si tocat fin. Se ruleaza fileurile si se prind cu cate o scobitoare. Separat, se amesteca semintele de susan cu pesmet. Se iau pe rand rulouri si se dau prin oul batut, iar apoi prin amestecul de susan si pesmet.

Se pun 4-5 linguri de ulei intr-o tigaie, dupa care se pune vinul alb si se lasa sa se evapore. In uleiul incins se pun rulourile de pui si se lasa sa se prajeasca bine circa 10 minute pe fiecare parte. Cand sunt gata, se scot scobitorile.


Se servesc alaturi de salata de cruditati, cartofi pai sau cu piure de cartofi.

Alte retete recomandate:

Friptura de vita la cuptor

Chiftele

Tocanita de pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca