Rulourile de pui cu spanac si susan este o reteta simpla si eleganta. La baza retetei sta pieptul de pui. Restul ingredientelor folosite pentru acest aperitiv sunt: spanac, susan, pesmet, vin, alb, ou.
Rulourile de pui cu spanac pot fi un aperitiv pentru meniul de week-end sau de sarbatoare. Bucatile de pui se pipereaza, se sareaza, iar in mijlocul fiecarei bucati se pune o lingurita de spanac gata fiert si tocat fin. Se ruleaza fileurile si se prind cu cate o scobitoare. Separat, se amesteca semintele de susan cu pesmet. Se iau pe rand rulouri si se dau prin oul batut, iar apoi prin amestecul de susan si pesmet.
Se pun 4-5 linguri de ulei intr-o tigaie, dupa care se pune vinul alb si se lasa sa se evapore. In uleiul incins se pun rulourile de pui si se lasa sa se prajeasca bine circa 10 minute pe fiecare parte. Cand sunt gata, se scot scobitorile.
Se servesc alaturi de salata de cruditati, cartofi pai sau cu piure de cartofi.
Alte retete recomandate:
Friptura de vita la cuptor
Chiftele
Tocanita de pui
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii