Rulouri din piept de pui si sunca

Pentru a prepara aceste rulouri din piept de pui si sunca aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: piept de pui, sunca, mazare, ulei, unt, patrunjel, piper, sare.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g piept de pui dezosat
  • 200-300 g sunculita taraneasca
  • 500 g mazare congelata
  • 50 ml ulei masline
  • 2 linguri de unt
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Retetele cu piept de pui vor fi intotdeuna preferatele familiei. Pieptul de pui se spala, se taie in felii si se bate usor cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare si piper. Sunculita se taie in felii. Se aseaza pe fiecare bucata de carne o feliuta de sunculita. Se ruleaza si se prinde fiecare cu sobitoare. Se tin in ulei incins pana se rumenesc. Vor iesi niste rulouri de pui delicioase.


Se servesc cu mazare fiarta si trasa prin unt topit. Se presara deasupra putin patrunjel tocat.

Alte retete recomandate:

Drob

Pulpe de pui la cuptor

Tocanita de pui

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...