Puiul incoronat este o reteta clasica britanica, conceputa in 1952 pentru regina Elizabeta I. este o reteta perfecta pentru puiul gatit ramas, o salata revigoranta cu fructe uscate si maioneza.
Pune caisele si stafidele uscate intr-un bol si adauga iaurtul (sau maioneza daca preferi), sucul si pulpa de la o jumatate de lamaie, pasta de curry (sau praf) si pieptul de pui gatit. Asezoneaza cu piper negru dupa gust si pastreaza la frigider pana cand doresti sa o servesti.
Puiul incoronat se serveste pe pat de frunze proaspete de salata, mai poate fi folosit si pt sandwichuri, sau umplutura pentru niste cartofi la cuptor.
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa