Se taie slanina proaspata si se frige pentru jumere. Ingredientele se taie bucati mici si se amesteca bine intr-un vas mare. Se razuie peste telina. C
Se taie slanina proaspata si se frige pentru jumere. Ingredientele se taie bucati mici si se amesteca bine intr-un vas mare. Se razuie peste telina. Compozitia se impachezeaza in frunze de hrean, de varza si de gulii si se fierbe in ceaun de cupru pana se inmoaie. Pe fundul vasului si pe lateral se pun frunzele de la legumele ramase si ciolan afumat dupa care se toana apa peste. Deasupra se pun bucatele de slanina afumata si se stropeste cu zeama de rosii. In timpul fierberii se poate degusta din cand in cand.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Mazare cu ficatei
Marea majoritate a legumelor sunt din gradina proprie si le-am combinat cu noua gama de condimente de la Delikat.
Ghiveci cu pui la oala de lutIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa