Se amesteca toata carnea tocata cu ouale,ceapa taiata marunt,cascavalul ras,boia,piper,sare si coriandru si apoi incepi sa rulezi compozitia obtinuta
Se amesteca toata carnea tocata cu ouale,ceapa taiata marunt,cascavalul ras,boia,piper,sare si coriandru si apoi incepi sa rulezi compozitia obtinuta in foile de varza.Pe fundul oalei,asaza varza tocata si felii de rosii.Asaza sarmalele si intre straturi mai pune varza tocata.Cand oala s-a umplut ,acopera sarmalele cu varza tocata si rosii,iar apoi toarna deasupra pasta de tomate amestecata cu putina apa si 100ml de ulei.Se completeaza cu apa pana ce sarmalele sunt acoperite.Se tin 20 min. la foc mic,apoi 2 ore in cuptor.
PS.Reteta dintr-o revista.
Se servesc cu smantana.
Varza rosie este o sursa importanta de antioxidanti si alti compusi care ajuta la prevenirea deteriorarii celulare, de 4 ori...
Varza rosie la Crock Pot cu carne de curcanPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura