Sarmale cu cascaval

Se amesteca toata carnea tocata cu ouale,ceapa taiata marunt,cascavalul ras,boia,piper,sare si coriandru si apoi incepi sa rulezi compozitia obtinuta

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g carne tocata
  • 250g cascaval
  • 5 rosii
  • ulei
  • pasta tomate
  • ceapa
  • varza acra
  • 2 oua
  • boia dulce
  • piper alb si negru
  • coriandru
  • verdeata
  • sare

Mod de preparare

Se amesteca toata carnea tocata cu ouale,ceapa taiata marunt,cascavalul ras,boia,piper,sare si coriandru si apoi incepi sa rulezi compozitia obtinuta in foile de varza.Pe fundul oalei,asaza varza tocata si felii de rosii.Asaza sarmalele si intre straturi mai pune varza tocata.Cand oala s-a umplut ,acopera sarmalele cu varza tocata si rosii,iar apoi toarna deasupra pasta de tomate amestecata cu putina apa si 100ml de ulei.Se completeaza cu apa pana ce sarmalele sunt acoperite.Se tin 20 min. la foc mic,apoi 2 ore in cuptor.

PS.Reteta dintr-o revista.
Se servesc cu smantana.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Tort Anamaria

Un tort deosebit cu o aroma fenomenala care iti incanta papilele gustative.

Tort Anamaria
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea