Sarmale fierte in vin alb

Sarmalele fierte in vin alb sunt foarte bune. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 500 g carne de vita, 500 g carne de porc.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de vita
  • 500 g carne de porc
  • 150 g orez
  • 500 g ceapa
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • verdeata
  • varza dulce oparita in apa cu sare si
  • putin otet
  • 300 g suc de rosii
  • 300 g ulei

Mod de preparare

Pentru sarmalele fierte in vin alb se toaca bine carnea, se amesteca cu orezul spalat, ceapa tocata marunt si calita, se adauga mirodenii, verdeata, apoi se ruleaza sarmalele si se aseaza in oala in care se pun betisoare unul langa altul, apoi se aseaza frunze tocate marunt, peste care punem sarmalele si in loc de apa, la fiert punem 2 l de vin alb.


Sarmalele fierte in vin alb se servesc calde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...