Sarmale fierte in vin alb

Sarmalele fierte in vin alb sunt foarte bune. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 500 g carne de vita, 500 g carne de porc.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de vita
  • 500 g carne de porc
  • 150 g orez
  • 500 g ceapa
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • verdeata
  • varza dulce oparita in apa cu sare si
  • putin otet
  • 300 g suc de rosii
  • 300 g ulei

Mod de preparare

Pentru sarmalele fierte in vin alb se toaca bine carnea, se amesteca cu orezul spalat, ceapa tocata marunt si calita, se adauga mirodenii, verdeata, apoi se ruleaza sarmalele si se aseaza in oala in care se pun betisoare unul langa altul, apoi se aseaza frunze tocate marunt, peste care punem sarmalele si in loc de apa, la fiert punem 2 l de vin alb.


Sarmalele fierte in vin alb se servesc calde.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa