Sarmalele fierte in vin alb sunt foarte bune. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 500 g carne de vita, 500 g carne de porc.
Pentru sarmalele fierte in vin alb se toaca bine carnea, se amesteca cu orezul spalat, ceapa tocata marunt si calita, se adauga mirodenii, verdeata, apoi se ruleaza sarmalele si se aseaza in oala in care se pun betisoare unul langa altul, apoi se aseaza frunze tocate marunt, peste care punem sarmalele si in loc de apa, la fiert punem 2 l de vin alb.
Sarmalele fierte in vin alb se servesc calde.
Un preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa