Dupa ce sarmalutele au fost impachetate, intr-o oala mare, se aseaza in partea de jos cotletele de berbecut. Ele sunt acoperite cu bucati mari de car
Dupa ce sarmalutele au fost impachetate, intr-o oala mare, se aseaza in partea de jos cotletele de berbecut. Ele sunt acoperite cu bucati mari de carne, bine impanata, tot de berbecut, de preferinta. Ideea este ca acestea din urma sa lase grasimea in care cotletele se vor patrunde corespunzator.
Deasupra se aseaza, ca la armata, sarmalutele. Se acopera si se lasa la fiert.
Alte retete culinare recomandate
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii