Se curata cartofii, se taie "pai" si se prajesc. Se pune pieptul de pui (dat cu putin piper, putin ulei si mult cimbru) pe gratarul bine incins. Intre
Se curata cartofii, se taie "pai" si se prajesc. Se pune pieptul de pui (dat cu putin piper, putin ulei si mult cimbru) pe gratarul bine incins. Intre timp, pana se prajesc cartofii si pana se rumeneste pieptul de pui, faceti sosul: se amesteca, intr-un castron, 6 linguri maioneza cu 2-3 linguri smantana sau iaurt si 2-3 catei usturoi zdrobiti si putina sare (daca mai e nevoie). Taiati castravetii murati si gogosarul in feliute subtiri. Dupa ce pieptul de pui este gata, lasati-l 5 minute sa se raceasca si apoi sarati-l si taiati-l in feliute mici. Intr-o tigaie bine incinsa, sau chiar pe gratarul pe care ati fript pieptul de pui, se pune painea libaneza (desfacuta in doua) sa se incinga 1 minut. Dupa un minut sau doua, se scoate din tigaie (sau de pe gratar), se unge cu cu 2 linguri de sos, se pun bucatele cat mai multe de carne de pui, peste carne se pun apoi cartofi prajiti (cat de multi vreti) deasupra adaugati ketchup, putin piper si la sfarsit feliutele de castraveti si gogosari murati. Se ruleaza ca pe o clatita si se serveste fierbinte sau mai putin fierbinte sau chiar rece, ca e buna oricum.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa