Se pune pieptul de pui la condimentat in ulei de masline cu putina sare, piper, boia si un pic de vegeta. 3 linguri de maioneza, se amesteca cu 2 ling
Se pune pieptul de pui la condimentat in ulei de masline cu putina sare, piper, boia si un pic de vegeta. 3 linguri de maioneza, se amesteca cu 2 linguri de smantana si cu usturoiul pisat marunt.
Castravetii murati se taie ca si la cartofii pai, varza se taie marunt ca si la salata de varza se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Cartofii se taie normal ca si la cartofii prajiti. Se pun la prajit cartofii si pieptul de pui.
Se ia cate o lipie ...se unge cu maioneza, se aseaza un pic de varza, castraveti, cartofii pai si pui taiat feliute. Se ruleaza si se servesc calde.
Cea mai simpla modalitate de a da gust bun unui peste este de a -l inabusi intr-un sos de zacusca. Zacusca are legume...
Cod in sos de zacuscaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj