Snitel de curcan cu salvie

Carnea se spala, se sterge si se condimenteaza cu sare, piper si curry. Salvia se spala si se lasa sa se scurga apoi se toaca frunzulitele si se amest

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc carne de curcan
  • sare
  • piper
  • 2 fire salvie
  • 3 linguri pesmet
  • un cub knor
  • 100 ml smintina
  • 2-3 catei de usturoi

Mod de preparare

Carnea se spala, se sterge si se condimenteaza cu sare, piper si curry. Salvia se spala si se lasa sa se scurga apoi se toaca frunzulitele si se amesteca cu pesmetul. Carnea se tavaleste prin pesmet si se prajeste in 3-4 linguri ulei incins pe fiecare parte. Apoi se scoate si se pastreaza la cald. Citeva bucati de usturoi se toaca fin si se calesc in vasul in care a fost prajita carnea. Se adauga 100 ml apa calda in care s-a dizolvat un cub de knorr,100 ml smintina si se lasa la fiert. Se condimenteaza cu sare si piper.
Snitelele se servesc cu sos si cu legume calita sau ca si garnitura la paste late

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Sos Pesto cu nuci si arahide

Sosul Pesto este foarte raspandit si cunoscut. Provine din Italia, dar se gaseste si la noi in aproape toate magazinele....

Sos Pesto cu nuci si arahide
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii