Snitel de porc mistret

Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in untura sau ulei si 100 ml de apa. Se adauga baitul si se continua fierberea cca 30 min. Spre sfars

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 pulpe de mistret
  • 50 ml ulei
  • faina
  • vin rosu
  • piper
  • 2 rosii
  • salata verde
  • lamaie
  • bait
  • 50 g unt
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in untura sau ulei si 100 ml de apa. Se adauga baitul si se continua fierberea cca 30 min. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin, piper si unt.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...