Snitel de porc mistret

Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in untura sau ulei si 100 ml de apa. Se adauga baitul si se continua fierberea cca 30 min. Spre sfars

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 pulpe de mistret
  • 50 ml ulei
  • faina
  • vin rosu
  • piper
  • 2 rosii
  • salata verde
  • lamaie
  • bait
  • 50 g unt
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in untura sau ulei si 100 ml de apa. Se adauga baitul si se continua fierberea cca 30 min. Spre sfarsitul fierberii se adauga vin, piper si unt.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide