Snitelul de pui cu cascaval Delaco este un alt mod de abordare al clasicului snitel, insa cu mult mai gustos. Avand un mijloc moale de cascaval si o crusta crocanta de fulgi de porumb, va fi un adevarat deliciu culinar.
Snitelul de pui cu cascaval Delaco este un alt mod de abordare al clasicului snitel, insa cu mult mai gustos.
Incepi prin a pregati pieptul de pui, pe care il bati cu un ciocan de bucatarie pana se subtiaza si il condimentezi dupa gust.
Pe fiecare felie de piept de pui asezi cate o felie de sunca si una de cascaval. Impaturesti apoi frumos carnea si o prinzi cu o scobitoare.
Snitelul se trece apoi prin faina, oul batut si la final prin fulgii de porumb zdrobiti.
Se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins pana devin aurii pe ambele parti
Snitelele de piept de pui cu cascaval Delaco pot fi servite alaturi de o granitura de legume sau cartofi aurii.
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase