Se taie carnea in bucati potrivit de mari, de grosimea unui deget. Se bat usor cu ciocanul de lemn, se presara cu sare si piper. Fiecare felie de carn
Se taie carnea in bucati potrivit de mari, de grosimea unui deget. Se bat usor cu ciocanul de lemn, se presara cu sare si piper. Fiecare felie de carne se inmoaie in ouale batute cu o lingurita de ulei, se da prin faina, din nou prin ou si apoi prin pesmet. Se prajesc pe o parte si pe alta in tigaie, in untura incinsa, la foc potrivit
Se servesc cu cartofi prajiti, pireu de cartofi, legume oparite cu unt sau o salata oarecare
Este prima oara cand fac prajitura aceasta si este grozava langa o ceasca de cafea ! Ps: Mai am de invatat la capitolul...
Foi de miere de albinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura