Snitel milanez

Se bate bine carnea, se condimenteaza si se da prin faina, ou, pesmet. Ciupercile se taie felii si se inabusa in putin unt sau ulei. Se prajesc snite

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii pulpa sau cotlet de porc
  • 4 felii de sunca
  • 4 felii de cascaval
  • 200 gr ciuperci
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se bate bine carnea, se condimenteaza si se da prin faina, ou, pesmet. Ciupercile se taie felii si se inabusa in putin unt sau ulei.

Se prajesc snitelele, apoi se pun intr-un vas termorezistent, pe fiecare se pune o felie de sunca, una de cascaval si apoi ciupercile.

Se da la cuptor la foc mare cateva minute.

Eu am mai pus inca putin cascaval deasupra.
Pofta buna!

Reteta Snitel milanez a fost propusa de amalia aa pe forum culinar.ro

Alte retete de snitel gasiti aici:

Snitel de vita cu ierburi aromate,

Snitel de porc cu sos vanatoresc,

Snitel umplut

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Spaghetti cu ciuperci, sunca, smantana si crutoane cu usturoi

Un pranz delicios si satios!

Spaghetti cu ciuperci, sunca, smantana si crutoane cu usturoi
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii