Snitel pane din carne de vita

Pentru snitel pane din carne de vita carnea se spala si se taie bucati, care se bat, se sareaza si se condimenteaza.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita - 500 g
  • faina - 70 g
  • oua - 3 bucati
  • pesmet - 150 g
  • ulei - 150 ml
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru snitel pane din carne de vita carnea se spala si se taie bucati, care se bat, se sareaza si se condimenteaza. Ouale se trec sub jet de apa rece, se sparg intr-un vas si se bat bine pentru omogenizare. Faina si pesmetul se cern. Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut si pesmet si se prajesc in ulei.

Snitelul pane din carne de vita se serveste cald.

 


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...