Snitel polonez

Se bat bine snitelele, se da sare si piper si se prajesc in unt cu ceapa si usturoiul tocate marunt. Se scot apoi si se tin la cald. Se stinge sosul c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 carne de vitel sau de porc
  • fara oase
  • 150 g unt
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 cescuta de vin alb
  • 1/2 kg cartofi
  • gogosari

Mod de preparare

Se bat bine snitelele, se da sare si piper si se prajesc in unt cu ceapa si usturoiul tocate marunt. Se scot apoi si se tin la cald. Se stinge sosul cu vin si se toarna peste snitele.
Se servesc cu cartofi fierti si cu gogosari

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...