Snitel vienez de pui

Snitelul vienez de pui este delicios. Pentru a prepara acest snitel aveti nevoie de piept de pui, oua, pesmet, faina, sare, piper, suc de lamaie, condimente.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr piept de pui
  • 1-2 oua
  • 1 cana pesmet
  • 1/2 cana faina
  • sare
  • piper
  • suc de lamaie
  • proaspat stors
  • amestecuri de ierburi sau condimente sau usturoi pudra (optional
  • ptr a condimenta pesmetul)

Mod de preparare

Snitelul vienez de pui este delicios. Pentru a prepara acest snitel se feliaza si se bate pieptul de pui, dar numai pe o parte.
Adauga sau tavaleste bucatile in suc de lamaie. Sareaza si pipereaza bucatile de pui si da-le prin faina,apoi prin ou si la urma prin pesmet.
Se prajeste si se serveste.


Snitelul vienez de pui se serveste cald, cu garnitura de cartofi ori salata.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...