ies foarte crocante si gustoase
Carnea se feliaza,apoi se bate pe ambele parti cu ciocanul de batut snitele. Presaram sare si piper dupa gust. Albusurile se bat putin cu furculita. Pe o farfurie intinsa punem fulgii de mei. Uleiul se pune la incins in tigaie (cca 100ml). Trecem bucatile de carne prin albus batut, apoi prin fulgi de mei si le punem la prajit in tigaie. Intoarcem snitelele cu furculita sa se rumeneasca uniform pe ambele parti,apoi le scoatem pe hartie absorbanta de bucatarie sa scapam de uleiul in exces. Servim cu orice fel de garnitura sau cu legume proaspete. Pofta buna!
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti