Sos de vita cu spaghete

Carnea se taie cubulete si se da intr-un clocot pana se ia spuma. Se ia de pe foc si se spala carnea cu apa rece. Intr-o cratita se caleste ceapa in u

Timp pregatire
2 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de vita
  • chimen
  • boia de ardei dulce
  • ceapa
  • ulei
  • suc de rosii
  • faina
  • delicat
  • spaghete

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete si se da intr-un clocot pana se ia spuma. Se ia de pe foc si se spala carnea cu apa rece. Intr-o cratita se caleste ceapa in ulei, se pune 1/2 lingurita chimen si o lingurita de boia. Se mai amesteca putin, se pune carnea si se umple cratita cu apa. Se lasa la fiert pana este carnea aproape fiarta, cand se adauga suc de rosii dupa gust si delikat. Cand s-a fiert, se face o dresatura cu faina si apa pentru a ingrosa sosul. Se ia de pe foc. Spaghetele se fierb in apa cu sare si putin ulei. Se clatesc cu apa rece.
Se aseaza spaghetele pe farfurie si se toarna sosul peste ele.

Pofta Buna!!!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...