Carnea se taie cubulete si se da intr-un clocot pana se ia spuma. Se ia de pe foc si se spala carnea cu apa rece. Intr-o...
Sos de vita cu spagheteSe curata dovleceii si se taie cubulete. Se pun intr-un vas, se pune otetul peste ei si se lasa 3-4 ore. Apoi sescurg de...
Compot de dovleceiCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzParca nu este toamna daca nu pregatesc un desert cu mere, daca nu miroase in casa a scortisoara. Asa ca pentru acest week-end...
Placinta cu mere si nuca