Puiul desfacut in bucati, se sareaza, se dau prin faina si se pun cu 1 lingura unt si 2 linguri ulei fierbinte intr-un vas cu capac, care se pune la
Puiul desfacut in bucati, se sareaza, se dau prin faina si se pun cu 1 lingura unt si 2 linguri ulei fierbinte intr-un vas cu capac, care se pune la cuptor. Se lasa acolo sa se rumeneasca uniform. Dupa ce s-au rumenit iar carnea s-a fragezit, se scoate din vas si se pune pe un platou. In sosul ramas se toarna vinul, 1 lingura unt si se lasa la fiert pana ce scade vinul la jumatate. Se toarna apoi sosul peste pui.
Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti sau piure si presarat cu patrunjel verde tocat marunt.
Alte retete:
Tocanita de pui
Pastrav la cuptor
Friptura de vita la cuptor
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.