Spanac cu carne de la borcan

Am topit carnea, am scurs-o de grasime si am zvarlit-o intr-o oala spatioasa. Am adaugat spanacul curatat de cozi si spalat bine, intreg. Cand topit

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de la borcan (am avut de vitel si de purcel)
  • spanac
  • cam 1 kilogram
  • ceapa verde
  • tot atat
  • marar
  • eu am avut sa zic echivalentul a 5 legaturi din piata
  • patrunjel
  • echivalentul a 2-3 legaturi

Mod de preparare

Am topit carnea, am scurs-o de grasime si am zvarlit-o intr-o oala spatioasa. Am adaugat spanacul curatat de cozi si spalat bine, intreg.

Cand topit spanacul, am adaugar ceapa (numai foile verzi) spalata si taiata rondele nu prea mici. Cand s-a topit si ceapa am adaugat mararul, la fel, taiat nu foarte marunt. si la final, patrunjelul tocat si el. Am acoperit si am lasat la fiert pana a sczut aproape toata zeama lasata.


Se poate servi cu ochiuri de ou sau mamaliguta. Reteta Spanac cu carne de la borcan a fost propusa de alina-lili pe forum www.culinar.ro.

Alte retete recomandate:

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!