Stufat cu carne de porc

Stufat cu carne de porc este o reteta pe care o puteti pregati cu usurinta, o mancare cu carne de porc perfecta pentru o masa delicioasa si satioasa.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 grame carne de porc
  • 2 linguri ulei
  • 4-5 legaturi ceapa verde
  • 1-2 legaturi usturoi verde
  • 300 grame bulion de tomate
  • 10 boabe piper negru
  • 5 buc. foi de dafin
  • dupa gust sare de bucatarie

Mod de preparare

Taie carnea in bucati si prajeste in putin ulei.
Curata, spala si taie in bucati mai mari ceapa si usturoiul verde.
Cand este prajita carnea, scoate intr-un castron si adauga in cratita in care s-au prajit acestea, ceapa si usturoiul, apoi caleste-le.
Dupa ce s-au inmuiat, adauga si bulionul, sarea, piperul si foile de dafin si mai lasa un clocot.
Adauga din nou si carnea, mai lasa cateva clocote apoi ia de pe foc.


Serveste stufatul de porc cald cu garnitura de piure de cartofi si cu mamaliguta.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa