1. Taiati carnea in bucati potrivite, apoi spalati-o bine in multa apa rece. 2. Incingeti intr-o cratita mare uleiul si puneti bucatile de carne. 3. A
1. Taiati carnea in bucati potrivite, apoi spalati-o bine in multa apa rece.
2. Incingeti intr-o cratita mare uleiul si puneti bucatile de carne.
3. Adaugati o cescuta de apa si lasati carnea sa se inabuse la foc potrivit.
4. Intre timp, daca se formeaza spuma, luati-o de cate ori este cazul.
5. Curatati si spalati ceapa si usturoiul, scurgeti-le de apa si tocati-le in segmente de 3-4 cm.
6. Cand carnea este bine facuta si incepe sa se rumeneasca puneti in cratita, peste ea, ceapa si usturoiul tocate.
7. Lasati sa se inabuse 5 minute, amestecand bine, apoi adaugati pasta de tomate, sucul de rosii si o cescuta apa fierbinte,
8. Potriviti de sare si piper, acoperiti cratita cu capac si lasati sa fiarba la foc mic 15 minute.
9. La final, puneti mararul si patrunjelul, tocate marunt, mai lasati sa dea in 2-3 clocote si opriti focul.
Se serveste la cald.
Un chec delicios, satios si in plus, se face super usor. Eu l-am pregatit stiind ca am musafiri la masa si pot sa spun ca a...
Chec din carne tocata cu morcovPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura