Stufat de miel

1. Taiati carnea in bucati potrivite, apoi spalati-o bine in multa apa rece. 2. Incingeti intr-o cratita mare uleiul si puneti bucatile de carne. 3. A

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg de miel cu os
  • 15 leg. ceapa verde
  • 15 leg. usturoi verde
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 leg. patrunjel
  • 100 ml ulei
  • 1 leg. marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Taiati carnea in bucati potrivite, apoi spalati-o bine in multa apa rece.

2. Incingeti intr-o cratita mare uleiul si puneti bucatile de carne.

3. Adaugati o cescuta de apa si lasati carnea sa se inabuse la foc potrivit.

4. Intre timp, daca se formeaza spuma, luati-o de cate ori este cazul.

5. Curatati si spalati ceapa si usturoiul, scurgeti-le de apa si tocati-le in segmente de 3-4 cm.

6. Cand carnea este bine facuta si incepe sa se rumeneasca puneti in cratita, peste ea, ceapa si usturoiul tocate.

7. Lasati sa se inabuse 5 minute, amestecand bine, apoi adaugati pasta de tomate, sucul de rosii si o cescuta apa fierbinte,

8. Potriviti de sare si piper, acoperiti cratita cu capac si lasati sa fiarba la foc mic 15 minute.

9. La final, puneti mararul si patrunjelul, tocate marunt, mai lasati sa dea in 2-3 clocote si opriti focul.
Se serveste la cald.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gulas

Retete de gulas sunt multe si fiecare zona are specificul ei. Gulasul este o reteta foarte veche, care se face la ceaun....

Gulas
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca